Chizen.dk

Nye indlæg


Nye kommentarer


Arkiver


Kategorier


Meta


Vinterens retreat overstået

ChizenChizen

chizen-kosei-shomon-choseiI Tendai i Danmark har vi p.t. 2-3 retreats per år (se mere om retreats/tilbagetrækninger her) – og vinterens kolde udgave af slagsen er netop overstået.

Normalt kan vi gøre brug af naturen og vores dejlige omgivelser til gående meditationer m.m., men af praktiske (og måske også en smule magelige) grunde holder vi os inden for i sneen.

Det betyder så til gengæld en ret intensiv weekend med masser as meditation – timer efter timer på puden. Det kan virke hårdt, men faktisk går tiden nu alligevel hurtigt. Vi var 13 personer som alle havde afsat weekenden til det samme formål og ingen skulle nå andet end at udnytte tiden bedst muligt til at praktisere sammen.

Et retreat er også en fantastisk mulighed for at fordybe sig i sin praksis, afprøve en ny eller blot nyde den dedikerede tid uden afbrydelser fra hverdagens aktiviteter og udfordring.

Kunne du være interesseret i at deltage i et kommende retreat, så giv lyd. Der er som regel rift om pladserne og vi har gerne udsolgt måneder før..